“Mijn eigen baas zijn, is kinderspel”Onthaalouder zijn is een prachtig beroep en iedereen met een hart voor kinderen kan het worden! Je krijgt de kans om kinderen te zien groeien en om mee vorm te geven aan hun ontwikkeling.

Je staat er nooit alleen voor want ‘onze onthaalouders’ kunnen volop gebruikmaken van de vele voordelen: onze steun, begeleiding, vorming, gratis verzekering, administratieve hulp, een belastingvrije vergoeding, en nog veel meer.

Vierentwintig uur per dag, 7 dagen op 7 zijn we voor jou beschikbaar in geval van nood.  We informeren je over de regels, helpen je ze toe te passen en we coachen je bij de omgang met kinderen en ouders. Bovendien komen de kinderen automatisch bij jou terecht via ons centraal loket.  Zo wordt onthaalouder zijn kinderspel.

Als onthaalouder ben je je eigen baas, zonder dat je zelfstandige moet worden. Je werkt alleen of samen met een andere onthaalouder, bij je thuis of in een locatie in de buurt. Je opvanguren, je werkdagen en je verlof kan je zelf bepalen. Er zijn dus veel mogelijkheden en die bekijken we graag samen met jou. 

Lijkt het je wel wat om kinderen al spelend te laten leren in je eigen thuisomgeving of in een andere locatie?  Wil je de stap zetten naar kinderopvang waarbij je zelf je eigen baas bent, maar toch kan rekenen op onze steun en begeleiding? Neem dan contact met ons op via 016 24 80 84 of opvanggezinnen@zorgleuven.be. Meer info is in bijgevoegde flyer te vinden.