Belangrijk: geen fysieke afspraken

16 mrt 2020
Door de maatregelen om het corona-virus in te dijken, zal vanaf dinsdag 16/03/2020 het loket niet meer fysiek beschikbaar zijn voor onbepaalde tijd. Het loket zelf blijft telefonisch beschikbaar tussen de kantooruren telefonisch bereikbaar op 016/27 26 43. We trachten jullie dan zo goed mogelijk verder te helpen. Onze excuses voor het ongemak!
Lees meer

Opening nieuw initiatief in Kessel-Lo

24 dec 2019
In mei start op de oude locatie van Kindervilla De Kikker (Tiensesteenweg 285), Baby Villa, een tweede vestiging van de dezelfde uitbaters als Baby University. Er zal plaats zijn voor een 50-tal kinderen. Ouders kunnen vanaf nu dit initiatief toevoegen aan hun aanvraag.
Lees meer

Sluiting kinderdagverblijf De Knuffeldoos

24 dec 2019
Kinderdagverblijf De Knuffeldoos (gelegen in de Alfred Delaunoislaan in Heverlee), zal vanaf einde maart 2020 zijn deuren sluiten.
Lees meer

Eerste steenlegging kinderdagverblijf op zorgsite

16 sep 2019
De “put” op de hoek van de Andreas Vesaliusstraat en de Frederik Lintsstraat zal weldra verdwijnen. Op 12 september legde Bieke Verlinden, voorzitter van Zorg Leuven, de eerste steen van het gloednieuwe kinderdagverblijf op deze zorgsite. Het kinderdagverblijf zal plaats bieden aan 50 kinderen, met een tuin aanpalend aan het woonzorgcentrum Edouard Remy.
Lees meer