Groepsaanbod Huis van het Kind gekend

26 okt 2021
In het Huis van het Kind kan je terecht met elke vraag over jouw gezin, van zwangerschap tot jongvolwassenheid. Kampt je kind met een laag zelfbeeld of is er vaak ruzie onder de broers en zussen? Zit jij in de rats met die pittige peuter. Voel je je machteloos en ongerust? Je kan bij ons terecht voor een individueel gesprek. Daarnaast organiseert het Huis van het Kind in samenwerking met andere organisaties infosessies en workshops voor ouders en andere geïnteresseerden. Je vindt over elke infosessie meer informatie in de agenda op hun website. Daar kan je ook telkens inschrijven. Of je klikt op de titel van de infosessie van je keuze.
Lees meer

Leuvenaars kunnen babymateriaal voortaan lenen in de Babytheek

15 sep 2021
Vanaf 11 september kunnen inwoners van Leuven babymateriaal ontlenen bij de Babytheek. Met deze ‘bibliotheek voor babyspullen’ wil Huis van het Kind Leuven babymateriaal toegankelijk maken voor alle ouders. Jonge gezinnen kunnen zo op een betaalbare en ecologische manier het babymateriaal dat ze slechts korte tijd nodig hebben voor hun gezin gewoon tijdelijk ontlenen in plaats van alle spullen telkens aan te kopen en te stockeren.
Lees meer

Inschrijvingsdata schooljaar 2021-2022

30 aug 2021
De data om in te schrijven voor schooljaar 2021-2021 zijn gekend. Deze gelden voor volgende initiatieven: 't Eekhoorntje, 't Koetshuis en De Sterrekes
Lees meer

Criteria uitbreidingsronde gekend

25 feb 2021
De stedelijke adviesraad heeft de criteria voor de komende uitbreidingsronde vastgelegd. In deze uitbreidingsronde is er voor Leuven zowel plaats voor nieuwe plaatsen, als voor omschakeling van niet-gesubsidieerde plaatsen naar inkomenstarief.
Lees meer