Kinderdagverblijf Wielewaal

Adres
Pompstraat 22
3012 Wilsele
E-mail
chloe@het-nest.be
Inkomens gerelateerde prijs
nee
Buitenspeelruimte
ja
Capaciteit
18
Speciale zorgen mogelijk
ja
Omschrijving

Wij zijn een warme en kleinschalige opvang waar dat het welbevinden van elk kindje centraal staat. Dankzij de keuze om 3 kinderbegeleiders per 18 kindjes te voorzien willen wij extra warmte, nabijheid en kwaliteit bieden in onze opvang.

Voor meer info over onze visie en opvangprijzen kunnen jullie terecht op onze website: http://www.het-nest.be/

Toegankelijkheid

Wielewaal is een kribbe in het centrum van Wilsele. We zijn goed bereikbaar via de autostrade (afrit Herent) en via de Leopold Decouxlaan.

Er is parking voor de deur. Er is ook een bushalte vlak bij de kribbe, om de hoek van de straat.

 

Toewijzingsbeleid

Wij bekijken onze aanvragen 2 wekelijks. Dit betekent echter niet dat we meteen een antwoord kunnen geven op jullie aanvraag. Het is een heel puzzelwerkje om alle plaatsjes op elkaar af te stemmen en spijtig genoeg neemt dit vaak wat tijd in beslag. We doen ons uiterste best om tijdig te antwoorden. Bij ons krijgen kindjes van broers en zussen sowieso voorrang. 

Wanneer je twijfelt of je aanvraag goed is toegekomen mag je natuurlijk steeds bellen. Neem gerust al eens een kijkje op onze website Wielewaal (het-nest.be)

Speciale zorgen mogelijk
Wij staan open voor kinderen met een opvangvraag naar inclusieve kinderopvang. We zijn geen inkomensgerelatereerde crèche, maar werken met een vaste maandprijs. Ouders hebben recht op de kinderopvangtoeslag, waardoor ze 3,23 euro per dag terugkrijgen.
Openingsuren

voorschools

Van Tot
Maandag 07:30 17:30
Dinsdag 07:30 17:30
Woensdag 07:30 17:30
Donderdag 07:30 17:30
Vrijdag 07:30 17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Initiatieven met dezelfde organisator